Business

BUSINESS

Van Delden Mode is van oudsher een echte pakkenspecialist. Met een zeer ruime sortering kostuums in klassiek (ruime) of moderne (slanke) pasvorm. Als basis hanteren wij een “mix&match” concept waarbij wij de ideale maat voor u kunnen samenstellen in verschillende luxe Italiaanse stoffen. Deze zijn van maat 46 t/m 60, 24 t/m 30 en diverse lengtematen te verkrijgen.

Mochten er speciale wensen zijn of een afspraak willen met uw persoonlijke verkoopadviseur kan dit altijd (ook buiten sluitingstijden)

Maak een afspraak of kom langs in de winkel
Gratis Klerenmaker service

Wij hebben een eigen gratis* kleermakersservice die uw nieuwe aankopen vakkundig zal aanpassen voor u indien nodig (* uitgezonderd afgeprijsde artikelen) Wij verkopen geen nee, dus als t nog dezelfde dag klaar moet zijn geen probleem. Kunt u het niet ophalen…wij bezorgen t graag bij u thuis.

Bedrijfs kleding

Wij zijn zeer ervaren om bedrijven te begeleiden naar een representatieve keuze voor bijv. beurs of buitendienst functie. In praktische en functionele oplossingen wordt een voorstel gedaan die u net zo mooi passen als de nieuwe bedrijfskleding. Ook werken wij samen met betrouwbare partners die de bedrijfskleding kan voorzien van logo’s in borduren of opdruk.

Bruidegom

Van Delden Mode is DE pakkenspecialist in de regio IJmond. Wanneer u een  afspraak met ons maakt nemen wij voor u de tijd, om u deskundig te adviseren bij deze belangrijke keuze. Indien nodig zal ons eigen kledingatelier alles perfect op maat voor u maken wat uiteraard altijd een gratis service is!  Ook voor stijlvolle bijbehorende accessoires  is er een ruime keuze

Section

Van Delden Mode is sinds 1978 een begrip in de regio IJmond als het om exclusieve herenmode gaat.
In het totaal assortiment brengt Van Delden business, party & casual collecties.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!