Trouwpakken & Gelegenheidskleding

Een trouwpak kopen

Als bruidegom is het kopen van een mooi trouwpak waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen. Van Delden Mode met 40 jaar ervaring op het gebied van pakken en gelegenheidskleding is hier helemaal op ingespeeld.

In een ongedwongen en gezellige sfeer staan wij klaar om jou de meest passende outfit aan te meten en te ontzorgen op dit gebied. Samen bedenken wij stijlvolle combinaties voor de mooiste dag van je leven, uiteraard rekening houdend met de kleuren van de bruid en/of thema.

Of het nou een 2 of 3-delig pak wordt of een casual summer chic combinatie wij hebben het allemaal in huis en adviseren graag over de diverse pasvormen en mogelijkheden hierin. Mocht de juiste maat er op dat moment niet zijn bestellen wij dit geheel vrijblijvend. Wij zullen je dan op een later moment uitnodigen om het te komen passen, dit kan ook buiten onze reguliere openingstijden.

Stap 1: Om je 100% aandacht en advies te kunnen geven ben jij de enige klant voor je persoonlijke modeadviseur. Daarom vragen we je vooraf een afspraak te maken.

Stap 2: Met de uitgesproken wensen en ons advies bepalen we samen welke style en kleuren het beste zijn voor je trouwpak dat echt past qua pasvorm en draagcomfort.

Stap 3: Mocht er toch nog iets aangepast worden om de pasvorm te perfectioneren hebben wij onze gratis kleermakerservice. Wanneer het klaar is nodigen we je nogmaals uit voor een definitieve passessie om er zeker van te zijn dat niks aan het toeval is overgelaten.

Schoenen

De combinatie schoenen en bijpassende riem met je trouwpak maken het plaatje helemaal af. De juiste trouwschoenen geven het mooiste pak een meerwaarde. Daarom is onze schoenencollectie afgestemd op onze pakken en trouwcollectie.

Overhemd

Overhemden voor de bruidegom vind je ook bij Van Delden Mode. De 100% katoenen en strijkvrije overhemden zijn afgestemd op de laatste trends en kleuren van de bruidsjurken en verkrijgbaar in verschillende pasvormen waaronder regular fit en slim fit.

Accessoires

In onze totaal collectie hebben wij ook de accessoires. 100% zijde stropdassen gematcht bij de overhemden. Manchetknopen en Pochette voor de subtiele details.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak?

Bel ons op telefoonnummer: 0255-515477

of vul onderstaande terugbel formulier in dan bellen wij jou snel terug

Van Delden Mode is sinds 1978 een begrip in de regio IJmond als het om exclusieve herenmode gaat.
In het totaal assortiment brengt Van Delden business, party & casual collecties.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!